Phuketin ja Andamaanien maakuntien varoitus rankkasateesta

Phuket -

Phuketin ja Andamanin maakuntien voimakas sade- ja äkillinen tulvavaroitus on voimassa tästä päivästä (4.) - 6.th, 2022.

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on antanut säävaroituksen. Ilmoituksen mukaan marraskuun 4th marraskuuhun 6th koillismonsuuni kattaa Thaimaan eteläosan ja Andamaanienmeren.

Avomerellä on sadetta rankkasateeseen ja mahdollisia äkillisiä tulvia, joihin liittyy voimakas tuuli ja aaltojen korkeus jopa kaksi metriä.

Kaikkien alusten tulee toimia varoen. Pysy kuulolla tulevista sääpäivityksistä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.