Singaporelainen moottoripyöräilijä kuoli törmättyään kuorma-autoon Kamalassa

Kamala -

Singaporelainen moottoripyöräilijä kuoli törmättyään kuorma-autoon Kamalassa.

Kamalan pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen onnettomuudesta tänään (11.) kello 30rd) jyrkässä kaaressa Kamalassa.

He saapuivat paikalle ja löysivät vaurioituneen moottoripyörän jumissa kuorma-auton eteen.

Moottoripyörän kuljettaja, joka myöhemmin tunnistettiin noin 30-vuotiaaksi singaporealaiseksi, on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla. Myös hänen naismatkustajansa loukkaantui vakavasti. Hänet vietiin läheiseen sairaalaan. Hänen nimensä salattiin odottaessaan ilmoitusta hänen perheelleen ja suurlähetystölleen.

Silminnäkijöiden mukaan moottoripyöräilijä menetti hallinnan ja suistui vastakkaiselle kaistalle ennen kuin törmäsi kuorma-autoon. Kamalan poliisi kuitenkin tarkistaa CCTV-materiaalia selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn ja määrittääkseen vastuun mahdollisista oikeustoimista kuorma-auton kuljettajaa kohtaan, jota ei tunnistettu.

Päivitys:

Anonyymi todistaja otti yhteyttä Phuket Expressiin, jolla oli tämä:

I Haluan tietää, että onnettomuuden näkijöitä ei ollut suoraan, vain kuorma-auton kuljettaja ja matkustaja. Mieheni ja minä taksillamme Ayara Kamalasta (jossa pariskunta myös yöpyi) saavuimme muutaman minuutin sisällä onnettomuuden jälkeen ja auttoi loukkaantunutta naista.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.