Alue 8 Poliisi tehosti valvontaa Phuketin viihdepaikoilla

Phuket -

Alueen 8 poliisi on varmistanut, että virkamiehet suhtautuvat vakavasti Phuketin viihdepaikkoja koskevan lain täytäntöönpanoon.

Viranomaiset tarkastivat viihdepaikat Phuket Cityssä viime yönä (2nd).

Alueen 8 poliisin apulaiskomentaja kenraalimajuri Saksira Pueakam kertoi Phuket Expressille: "Olemme jatkaneet rikosten torjuntaa erityisesti viihdepaikoilla. Meidän on varmistettava, etteivät alaikäiset pääse tiloihin. Operaattorin on tarkistettava asiakkailtaan aseiden ja huumeiden varalta.

"Jos joku näkee jotain laitonta, ilmoittakaa alueen poliisille lisätutkimuksia varten." Saksira lisäsi.

Katso myös:

Samkongin Rassadan kaupunginosan yömarkkinoiden baareihin ja ravintoloihin tehtiin ratsian alkoholin laittoman myynnin vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.