Phuket toivottaa tervetulleeksi uuden suoran lennon Uzbekistanista

Phuket -

Phuketin kansainvälinen lentoasema vastaanotti uuden suoran lennon Uzbekistanista.

Tänään (3rd), Phuketin kansainvälisellä lentokentällä virkamiehet ja henkilökunta toivottivat QANOT SHARQ Airlinesin uuden suoran lennon tervetulleeksi. Tämä on suora lento Uzbekistanista Phuketiin.

Lennolla oli yhteensä 238 matkustajaa, jotka saapuivat kansainväliseen terminaaliin. He saivat lentoasemalta matkamuistoksi vedenpitäviä HKT We Care -kasseja.

Tervetuloa Phuketiin Phuket Expressistä!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.