Virkamiehet jatkavat tunkeutuvien rakenteiden purkamista Lay Phang Beachillä

Thalang –

Virkamiehet ovat jatkaneet tunkeutuvien rakenteiden purkamista Lay Phang Beachillä Thalangissa.

Aiemmat tarinamme:

Rakenteet, jotka ovat väitetysti tunkeutuneet julkisiin tiloihin 50 miljardin bahtin arvosta Lay Phang Beachillä Cherng Talayssa, Thalangissa, puretaan vihdoin.

Alueelta löydettiin viisi kylttiä, joissa kerrottiin: ”Tästä alueesta kiistetään ja se on yksityisen sektorin ja hallituksen välisessä oikeudenkäynnissä. Viranomaiset eivät saa tehdä tällä alueella mitään ilman lupaa. Jos tätä rikkoo, ryhdytään oikeustoimiin. Valitukset tehdään valtion virastoille."

Eilen (2nd) Thalangin piiritoimiston päällikön Bancha Tanooinin johtama virkamiesryhmä tarkasti huolenaiheen alueen Cherng Talayssa.

Bancha kertoi Phuket Expressille, että he havaitsivat, että kolme ravintolaa, joissa on rantasänkyjä ja sateenvarjoja, tunkeutuu edelleen alueelle. Paikalla oli myös kaksi ravintolan omistajaa, jotka molemmat pidätettiin. Lainvalvontaviranomaiset eivät julkistaneet pidätettyjen nimiä.

Pari ravintolanomistajaa vietiin Cherng Talayn poliisiasemalle syytteeseen maalain ja metsälain rikkomisesta sekä alkoholin luvattomasta myynnistä. Nämä tunkeutuvat rakenteet puretaan pian, Cherng Talayn poliisi lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.