Loy Krathong -festivaali Saphan Hinissä, Phuketissa on käynnissä

Phuket -

Loy Krathong -festivaali ja OTOP-tapahtuma Saphan Hinissa Phuket Townissa on käynnissä.

Festivaali avattiin virallisesti eilen illalla (2nd) ja sitä johtivat Phuketin varakuvernööri Amnuay Pitsuwan ja OTOP Tradersin puheenjohtaja Surat Thani yhteisön kehitysosastosta Mrs. Pattree Kongkaew.

Rouva Pattree kertoi The Phuket Expressille: "Olemme jatkaneet OTOP (One Tambol One Product) -projektin kehittämistä. Tavoitteemme on edistää paikallista taloutta. OTOP-tapahtuma on Loy Krathong -festivaaleilla Saphan Hinissa tänä vuonna 30. lokakuuta alkaenth marraskuuhun 8th. Festivaaleilla esitellään monia OTOPeja eri puolilta Thaimaata sekä konsertteja että hyvää ruokaa.

https://tpnnational.com/2022/11/02/lunar-eclipse-will-occur-on-loy-krathong-night-in-thailand/

Loy Krathong putoaa tiistaina 8. marraskuuta, myös kuunpimennyksenä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.