PÄIVITYS: Lisätietoa norjalaisesta miehestä, joka varasti taksin Krabin lentokentältä ja ajoi itsensä Trangiin

KUVA: MGR Online

Krabi -

Norjalaista miestä syytetään varkaudesta, kun hän oli varastanut taksiauton Krabin lentokentältä ennen kuin hänet pidätettiin Trangissa.

Edellinen tarinamme:

Norjalainen mies vietiin aiemmin Huay Yodin poliisiasemalle ja vietiin takaisin Nuea Khlongin poliisiasemalle maanantaina (31. lokakuuta).

Nyt päivitykseen:

Klong Tomin poliisipäällikkö eversti Taweesak Suwapitchapoom kertoi Phuket Expressille tänään (2. marraskuuta): "Norjalainen mies on 50-vuotias. Hän on insinööri öljy-yhtiössä ulkomailla. Pidätämme hänen nimensä tällä hetkellä osana oikeuskäsittelyä ja työskennellessämme hänen sukulaistensa kanssa."

”Lentoaseman työntekijät kertoivat, että norjalainen mies halusi ennen taksin varastamista Bangkokiin, mutta hänellä ei ollut lentolippua. Kun lipputiski suljettiin, norjalainen, joka on fyysisesti erittäin vaikuttava mies, tukki lipputiskin etuosan eikä päästänyt kahta työntekijää ulos sisältä vaatien heitä viemään hänet Bangkokiin”, eversti Taweesak selitti.

"Lentokentän vartijat puhuivat viimein epäillyn kanssa ennen kuin hän muutti ja antoivat näiden kahden työntekijän tulla lipunmyyntipisteestä. Sen jälkeen hän varasti taksiauton joutuessaan kiistoihin taksinkuljettajan kanssa hänen määränpäästään, jossa kuljettaja kieltäytyi viemästä häntä niin pitkälle”, eversti Taweesak lisäsi.

– Tässä vaiheessa epäiltyä syytetään varkaudesta. Hänen omaiset ovat vahvistaneet maksavansa taksinkuljettajan ajoneuvolle aiheutuneet vahingot”, eversti Taweesak totesi.

Norjalainen mies ei itse antanut lausuntoa, ja Trangin lainvalvontaviranomaiset kuvailivat häntä aluksi yhteistyökyvyttömäksi ja kieltäytyvän haastattelusta tai keskustelemasta toimistaan. Tässä vaiheessa lainvalvonta osallistui epäillyn omaisiin, jotka olivat valmiita työskentelemään lainvalvontaviranomaisten kanssa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.