Äiti pelastettiin hyppäämästä sillalla Phuketissa tyttärensä edessä

Phuket -

Äiti on pelastettu yrittäessään hypätä sillalta Thalangissa itkevän tyttärensä edessä.

Tha Chatchain kylän päällikkö Panupan Jindaphon kertoi Phuket Expressille tapauksesta. Hän sai tiedon laupiailta samarialaisilta tänä aamuna (2. marraskuutand), että he ovat pelastaneet naisen. Hän oli Thao Thep Kasattri -sillan (tunnetaan nimellä Sarasin Bridge) reunalla, kun hänen tyttärensä itki lähellä.

Pelastustyöntekijät ja kylän päällikkö saapuivat paikalle löytääkseen sillalta itkevän äidin ja hänen tyttärensä. Heidät vietiin Tha Chatchain poliisille lisäapua varten.

Heidän nimensä salattiin tilanteen arkaluonteisuuden vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.