Toinen paikallinen reitti Kathusta Patongiin on käyttövalmis kahden viikon kuluttua

Patong -

Toinen paikallinen reitti Kathusta Patongiin on valmis käytettäväksi kahden viikon kuluessa yksityisen sektorin lahjoitusten tukemana.

Edellinen tarinamme:

Phuketissa Patong Hillille johtava tie on alkanut sortua maanvyörymän jälkeen.

Moottoripyörät saavat nyt kulkea osittain romahtaneella Patong Hill Roadilla.

Tietöitä rakentaa Patong Development Foundation. Reittialueen lahjoittaa säätiön perustaja Preecahwut Keesin ja muut yksityiset sektorit. Monet yksityiset sektorit lahjoittivat rahaa tietyöhön.

Preechawut Keesin kertoi Phuket Expressille: "Reitti kulkee Patong Hillin Tiger Shrinesta Gokart Speedwaylle Kathussa, joka on noin 2.5 kilometriä. Tämä tie mahdollistaa moottoripyörän ja auton käyttäjille, ja sen odotetaan olevan käyttövalmis kahden viikon kuluttua. Emme voi missata tätä tulevaa sesonkiaikaa. Tämä on Patongin talouden elpymistä varten.

Sillä välin Paikallinen oikotie Chalongista Patongiin kunnostetaan tienkäyttäjiä varten.

Toinen paikallinen reitti Kathusta Patong Hilliin kunnostetaan moottoripyöräilijöille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.