PÄIVITYS: Epäilty kertoo puukottaneensa ja tappaneensa väärän henkilön vahingossa lähellä Phuketin ostoskeskusta

Phuket -

Edellinen tarinamme:

Mies kuoli puukotuksen jälkeen ostoskeskuksen edessä Phuket Townissa.

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Sarawut Chooprasoot kertoi Phuket Expressille: "Epäilty on graafinen suunnittelija Mr. Pan, 35, joka puukotti kuoliaaksi herra Jaroen Penngernin, 49, ruokakauppiaan."

"Jaroen esitteli myöhemmin ja antautui poliisille. Hän kertoi puukottaneensa väärää henkilöä. Hän sanoi uskovansa, että herra Jaroen oli tuntematon henkilö, jonka kanssa hänellä oli ollut ongelmia aiemmin, ja pyysi anteeksi viattoman henkilön puukottamista ja tappamista. Syyttäminen ja tutkinta kuitenkin jatkuvat." Eversti Sarawut lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.