Viranomaiset tarkastavat Patongin viihdepaikkoja Halloweenina

Patong -

Viranomaiset tarkastivat Patongin Bangla Roadin viihdepaikat varmistaakseen turvallisuuden Halloweenina viime yönä (31. lokakuuta)st).

Kathun piiritoimiston ja Patongin poliisin virkamiehiä tarkastettiin viihdepaikat varmistaakseen turistien turvallisuuden.

Mr. Pipop Sudkhao, Kathun hallintopäällikkö, kertoi Phuket Expressille: "Viihdeoperaattoreita ja henkilökuntaa kehotetaan varmistamaan, että he tarkistavat asiakkaansa ennen kuin päästävät heidän sisäänsä ja keskittymään siihen, ettei heillä ole aseita ja laittomia huumeita. Jos he näkivät epäilyttäviä esineitä, heidän tulee ilmoittaa virkamiehille sekä tarkistaa paloturvallisuussäännöt, kuten varmistaa, ettei palo-uloskäyntejä ole tukkeutunut ja avattu."

Suuria rikkomuksia ei havaittu.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.