Norjalainen mies pidätettiin Trangissa varastattuaan taksin Krabin lentokentältä

Sanook

Krabi, Thaimaa -

Norjalainen mies on pidätetty Trangissa, kun hän varasti taksiauton Krabin lentokentältä.

Nuea Khlongin poliisi Krabista ilmoitti Huay Yodin poliisille Trangissa estämään taksiauton, jonka ulkomaalainen mies varasti Trangiin matkalla eilen (31. lokakuuta).

Huay Yodin poliisi löysi taksiauton paikallisesta päivittäistavarakaupasta Phet Kasem Roadilta (Wang Wiset – Hauy Yod) Khao Koabin osa-alueella Huay Yodin alueella.

Norjalainen mies oli ostamassa juomia ruokakaupasta. Poliisi saapui paikalle ennen kuin hän juoksi ruokakaupan sisällä olevaan wc:hen. Mies suostui myöhemmin tulemaan ulos neuvoteltuaan lainvalvontaviranomaisten kanssa. Hänet vietiin Huay Yodin poliisiasemalle ennen kuin hänet vietiin takaisin Nuea Khlongin poliisiasemalle. Myös taksiauto vaurioitui auto-onnettomuudelta, johon norjalainen mies oli joutunut.

Trangin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että mies on norjalainen, mutta ei kertonut nimeään tai ikää. Trangin turistipoliisi ilmoitti, että epäilty ei ollut yhteistyöhaluinen lakimiesten kanssa eikä halunnut selittää, miksi hän varasti taksin.

Taksin omistaja Mr. Suthep, 53, kertoi thaimaalaiselle medialle: "Ulkomaalainen mies halusi mennä linja-autoasemalle. Kieltäydyin, koska minulla oli jo toinen asiakasaika. Kun olin auton takana, ulkomaalainen mies hyppäsi kuljettajan penkille ja ajoi taksiautoni pois. Yritin pysäyttää hänet, mutta epäonnistuin."

Norjalaista miestä syytetään useista syytteistä, kuten pidätyksen vastustamisesta, pidätyksestä pakenemisesta ja autovarkaudesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.