Alaston brittimies jäi kiinni vaeltelemasta rannalla Samuin saarella

KUVA: MGR Online

Samuin saari, Surat Thani -

Alaston brittimies jäi kiinni rannalta Samuin saarella.

Samuin poliisille ilmoitettiin viime Halloween-viikonloppuna, että alaston ulkomaalainen mies löydettiin kävelemässä ylös ja alas merestä Baan Mae Nam Beachiltä Mae Namin osapiirissä.

He saapuivat paikalle löytääkseen alaston ulkomaalaisen merestä. Veneenkuljettajat yrittivät auttaa häntä, mutta hän ui pois. Ulkomaalainen mies nostettiin myöhemmin vedestä ja hän pyysi pukemaan päällensä.

Kapteeni Aroon Moosikim Surat Thanin maahanmuuttovirastosta kertoi Phuket Expressille: "Hän on 30-vuotias brittimies, joka saapui äskettäin Thaimaahan turistiviisumilla. Hän asuu lähellä olevassa lomakeskuksessa. Hän sanoi liittyneensä puolueeseen, mutta hän ei muista mitään muuta. Hän sanoi myös haluavansa tuoda kaikki tapaamaan jumalaa."

Surat Thanin lainvalvontaviranomaiset suunnittelivat miehelle huumetestin ja syytteen julkisesta säädyttömyydestä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.