Lanta Island Krabissa avataan uudelleen useiden kuukausien sulkemisen jälkeen

Lantan saari, Krabi-

Lantan saari Krabissa on avattu uudelleen useiden kuukausien sulkemisen jälkeen.

Edellinen tarinamme:

Useat Mu-Ko Lantan kansallispuiston alueella olevat saaret suljetaan väliaikaisesti matkailulta vaihteleviksi ajanjaksoiksi, jotta ympäristö elpyisi.

Nyt päivitykseen:

Mo-Ko Lantan kansallispuisto on julkaissut ilmoituksen, että kaikki kansallispuistoalueen luonnonmatkailupaikat avataan uudelleen matkailulle 15. lokakuuta alkaen.th eteenpäin.

Vuosisulku on tämän kauden ilmastoa seuraaville matkailun hallitukselle sekä luonnon ja ympäristön ennallistamisen aika.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.