Phuket toivottaa tervetulleeksi uuden suoran lennon Venäjältä

Phuket -

Phuketin kansainvälinen lentoasema vastaanotti uuden suoran lennon Venäjältä.

Eilen (30th) Phuketin kansainvälisellä lentokentällä virkamiehet ja henkilökunta toivottivat uuden suoran lennon IKAR/Nordwind Airlinesilta. Tämä on suora lento Moskovasta (Sheremetyevo) Phuketiin.

Lennolla oli yhteensä 449 matkustajaa, jotka saapuivat kansainväliseen terminaaliin. He saivat lentoasemalta matkamuistoksi vedenpitäviä HKT We Care -kasseja.

Tervetuloa Phuketiin Phuket Expressistä!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.