Suuri, harvinainen Bryden valas löydettiin kuolleena Rawain edustalta Phuketista

Rawai -

Valtava, harvinainen Bryden valas löydettiin kuolleena Racha-saarelta Rawain osa-alueen Mueang Phuketin alueelta.rict.

Phuketin kalastusvirasto sai ilmoituksen herra Sarit Jadeelta, että massiivinen valas löydettiin kuolleena rannalta Rachan saarelta eilen (30. lokakuuta).

Phuketin meri- ja rannikkoresurssien virasto (DMCR) kutsuttiin paikalle. Valas löydettiin kuolleena Laem Sai Beachiltä Racha-saaren eteläosassa.

Se tunnistettiin vähintään 13 metriä pitkäksi Bryden naarasvalaiseksi. Valas oli ollut kuolleena ainakin kuukauden. Valas vedettiin takaisin rantaan löytääkseen kuolinsyynsä, joka ei ollut lehdistöaikaan mennessä selvillä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.