Äkilliset tulvat iskevät Phuketiin viime yönä aiheuttaen suuria vahinkoja - Valokuvakierros

Phuket -

Äkilliset tulvat iskevät Phuketiin viime yönä lyhyen rankkasateen jälkeen, joka aiheutti kaaosta ja vahinkoja.

Kamala

Sade iski moniin osiin Phuketissa vain vähän ennen puoltayötä (30. lokakuutath) mukaan lukien Phuket Townissa.

Kamala

Monet tiet ja asuinalueet, kuten Phuketin vanhakaupunki, Bang Tao, Cherng Talay, Kalim (Patong), Wichit (Wichit Songkram Road Macro-myymälän edessä) Koh Kaew, Rassada (Samkong) ja Kamala, joutuivat tulvimaan. Vedenpinta laski useiden tuntien aikana.

Kamala

Teillä oli edelleen tienkäyttäjiä moottoripyörillä, jotka eivät voineet ohittaa. Kamalan asukkaat kärsivät jälleen vuorilta tulevista äkillisistä tulvista. Monet taloissa ja huoneistoissa asuneet asukkaat eivät pystyneet liikuttamaan autojaan ennen tulvaa.

Kamala

Lisää kuvia löytyy alta.

Samkong, Rassada
Samkong, Rassada

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.