Kiinan kansalainen ja thaimaalainen vaimo pidätettiin ampuma-aseiden laittomasta hallussapidosta ylellisessä talossa Phuketissa

Kathu, Phuket –

Kiinan kansalainen ja hänen thaimaalainen vaimonsa pidätettiin useiden tuliaseiden laittomasta hallussapidosta asunnossaan poliisin etsinnässä perjantaina 28. lokakuuta.

Virallinen etsintä suoritettiin tutkinnan jälkeen Kiinan kansalaisesta, jonka nimeä viranomaiset salasivat ja jonka kerrottiin esittelevän aseitaan sosiaalisessa mediassa.

Etsinnöissä pariskunnan ylellisessä talossa löydettiin yhteensä 18 ampuma-asetta. Suurin osa niistä oli BB-aseita, mutta osa niistä oli viranomaisten mukaan muunneltu soveltuviksi oikeilla ammuksilla.

Hänen 29-vuotias thaimaalainen vaimonsa, jonka nimi paljastettiin vasta nimellä Sapaworn, kertoi poliisille, että osa aseista oli rekisteröity hänen nimiinsä ja osa ei rekisteröity. Hän myönsi, että kaikki ampuma-aseet olivat aitoja, eikä heille ollut koskaan myönnetty lupaa pitää hallussaan tai käyttää niitä.

Molemmat vietiin paikalliselle poliisiasemalle ja heitä syytettiin alun perin ampuma-aseiden luvattomasta hallussapidosta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.