Ainakin 149 ihmistä kuoli Etelä-Korean väkijoukossa Halloween-juhlissa lauantai-iltana

Soul, Etelä-Korea -

Ainakin 149 ihmistä kuoli ja kymmeniä loukkaantui Soulin Itaewonin alueella, kun valtava joukko, arviolta yli 100,000 29 ihmistä, oli kokoontumassa juhlimaan Halloweenia lauantai-iltana XNUMX. lokakuuta.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan väkijoukko jäi loukkuun ja murskattiin kapealla kujalla lähellä Hamilton-hotellia, joka on kaupungin tärkeä juhlapaikka. Ihastuksen kerrotaan alkaneen sen jälkeen, kun jotkut ihmiset kaatuivat ja saivat toiset kaatumaan toisten päälle kuin domino, jolloin he eivät pystyneet liikkumaan tai hengittämään.

Noin 50 ihmistä kärsi sydämenpysähdyksestä ja sata muuta hengitysvaikeuksia. Pelastusviranomaisten mukaan suurin osa kuolleista ja loukkaantuneista on 20-vuotiaita.

Etelä-Korean presidentti Yoon Suk-yeol johti hätäkokousta sunnuntaina ja määräsi välittömän ensiavun ja hoidon alueen ihmisille.

Tänä aamuna vahvistettu kuolleiden lukumäärä oli 149 henkilöä ja 79 loukkaantunutta. Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan tätä pidettiin myös Etelä-Korean historian tappavimpana joukkomurhakohtauksena.

Kuva: Yonhap News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.