PÄIVITYS: Phuketin Bypass Roadin hylätyn rakennuksen purkutyöt alkavat

Phuket -

Phuketin Rassadan kaupunginosassa Ohitustiellä olevan hylätyn rakennuksen purkutyöt on aloitettu.

Aiemmat tarinamme:

Toinen Phuketin päätiellä oleva maanvyörymä on tukkinut koko kaistan Rassadassa Mueang Phuketissa, mikä on aiheuttanut liikennekaaosin.

Osa ohitustiestä, joka on yksi Phuketin useista pääteistä, on edelleen suljettuna, koska pelätään lisää maanvyörymiä hylätyn rakennuksen alle pohjoiseen suuntautuvalla kaistalla.

30 vuotta vanha hylätty rakennus suurella ohitustiellä Rassadan osa-alueella, Mueang Phuketissa, aiotaan purkaa.

Nyt päivitykseen:

Purkutyöt aloitettiin eilen (28th). Phuketin varakuvernööri Pichet Panapong tarkasti työn. Suurilla rakennuskoneilla leikataan rakennus ylhäältä alas.

Purkutyöt on tarkoitus tehdä 15 päivän kuluessa. Sen jälkeen tie on valmis avattavaksi tienkäyttäjille. Urakoitsija on vahvistanut, että purkutyössä ei putoa rakenteita.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.