Mies kuoli puukotuksen jälkeen ostoskeskuksen edessä Phuket Townissa

Phuket -

Mies kuoli puukotuksen jälkeen ostoskeskuksen edessä Phuket Townissa.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 6 tänä aamuna (45. lokakuutath) lähellä Nimit Circlen (Seahorse Circle) ostoskeskusta Talad Yain osa-alueella, Mueang Phuketin alueella, Phuket Townissa.

He saapuivat paikalle ja löysivät Jaroen Penngernin, 49, makaavan maassa vuotaen voimakkaasti verta. Hänen käsivarrestaan, ranteestaan ​​ja ruumiistaan ​​löydettiin viiltohaavoja. Hänet julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Paikalta löydettiin 30 senttimetriä pitkä veitsi, lompakko ja kolikoita.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että miespuolinen epäilty käytti pitkää veistä hyökätäkseen uhrin kimppuun ennen kuin hän kiihtyi pois kultaisella kaulakorulla.

Epäilty antautui myöhemmin Phuketin poliisille, mutta hänen nimeään ja ikänsä ei heti kerrottu lehdistölle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.