PÄIVITYS: Maaperän turvalaite asennettu vaurioituneeseen Patong Hilliin

Patong -

Vaurioituneelle Patong Hillille on asennettu varoitussignaaleilla varustettu maaperän turvalaite.

Aiemmat tarinamme:

Phuketissa Patong Hillille johtava tie on alkanut sortua maanvyörymän jälkeen.

Phuketin Kathusta Patong-kukkulalle johtava tie suljetaan nyt väliaikaisesti sen jälkeen, kun se on alkanut sortua maanvyörymästä.

Patongin tien väliaikainen korjaustyö on alkanut, mikä kestää noin kaksi viikkoa.

Moottoripyörät saavat nyt kulkea osittain romahtaneella Patong Hill Roadilla.

Nyt päivitykseen:

Kathun piiripäällikkö Siwat Rawangkun ja prosessoriryhmä Thaimaan rakennustekniikan geoteknisistä insinööreistä tarkastivat vaurioituneen alueen Patongin kukkulalla.

Kathun piirin päällikkö Siwat kertoi Phuket Expressille: "Maaperän turvalaite on asennettu, joka voi mitata maaperän painetta, maaperän lujuutta, vettä maaperässä ja maan kaltevuutta. Jos nämä mittaukset ylittävät asetetut rajat, laite varoittaa meitä signaaleilla ja voimme sulkea tien turvallisesti.

Sillä välin Paikallinen oikotie Chalongista Patongiin kunnostetaan tienkäyttäjiä varten.

Kathun viranomaiset tutkivat toista luonnollista reittiä Kathusta Patongiin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.