Kathu Mayorin tila-auto ja ulkomaalainen kuljettaja törmäsivät auto-onnettomuudessa, ei henkilövahinkoja

Kathu -

Matkustajana ollut Kathu Mayor ja tuntematon ulkomaalainen kuljettaja ovat välttyneet vammilta kahden ajoneuvon ctörmäys Kathussa.

Kathun poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 1 tänä iltapäivänä (50. lokakuutath) lähellä huoltoasemaa Kathussa. He saapuivat paikalle ja löysivät tieltä vaurioituneen mustan tila-auton ja vaurioituneen valkoisen henkilöauton. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Kathun pormestari, Mr. Chaianan Sutthikun, joka oli mustan tila-auton matkustajana, ja ulkomaalainen kuljettaja valkoisessa henkilöautossa selvisivät molemmat vammoista.

Ei ollut heti selvää, mitkä olosuhteet onnettomuuden taustalla olivat tai kuka oli syyllinen. Kathun poliisi salasi molempien kuljettajien henkilöllisyyden, ja molempien osapuolten kerrotaan työskennelleet toistensa kanssa vahingoista ja vastuusta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.