Israelilainen mies pidätettiin Phuketin lentokentällä 55 aseen luodilla

Phuket -

Israelilainen mies on pidätetty Phuketin kansainvälisellä lentokentällä 55 5.56 mm:n luodilla.

Sakoon poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (26th) he ovat pidättäneet 29-vuotiaan israelilaisen miehen Phuketin kansainvälisellä lentokentällä. Hän oli matkalla Bangkokiin. Sakoon poliisi ei kuitenkaan julkistanut hänen koko nimeään lehdistölle.

Poliisi löysi hänen matkatavaroistaan ​​55 luotia, 5.56 mm, joita käytetään kivääriin röntgenprosessin jälkeen. Israelilainen mies myönsi Sakoon poliisin mukaan, että luodit kuuluivat hänelle.

Epäilty toimitettiin Sakoon poliisiasemalle Thalangiin. Häntä syytetään ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.

Poliisi havaitsi, että epäilty vieraili viimeksi Thaimaassa vuonna 2018. Viimeksi hän saapui Samuin saarelle Tel Avivista Israelista.

Epäillyn lausuntoa siitä, miksi hänellä oli luoteja, ei heti annettu Thaimaan lehdistölle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.