PÄIVITYS: Matkailu- ja urheiluministeri ehdottaa merenkulun turvallisuuden parantamista Phuketin turisteille

Phuket -

Matkailu- ja urheiluministeri aikoo ehdottaa Thaimaan pääministerille Phuketin matkailijoiden meriturvallisuuden parantamista.

Ehdotus johtuu venäläisen turistin kuolemasta saarella hiljattain.

Aiemmat tarinamme:

53-vuotias naispuolinen venäläinen turisti on kadonnut hotellista Thalangin kaupunginosassa.

Kadonnut venäläinen nainen nähtiin viimeksi sen jälkeen, kun hän meni mereen Thangissa ja jätti vaatteensa ja kenkänsä rannalle.

Kadonneen venäläisen naisen ystävät Phuketissa tarjoavat 10,000 XNUMX dollaria jokaiselle, jolla on tietoa ja joka auttaa löytämään hänet.

Thalangista Phuketissa kadonneen venäläisen naisen ruumis löydettiin kellumasta Patong Beachin läheltä kuudentena päivänä suuren saarenlaajuisen etsinnön aikana.

Nyt päivitykseen:

Matkailu- ja urheiluministeri Pipat Ratchakitprakarn, joka saapui eilen aamulla (26. lokakuuta) Phuketiin XNUMX. ASEANin korkeiden virkamiesten urheilutapahtumaan, oli myös vieraillut Layan Beachillä Thalangissa.

Mr. Pipat kertoi Phuket Expressille: "Olen erittäin pahoillani Elenan perheen ja ystävien puolesta heidän menetyksestään. Kukaan ei halua tämän tapahtuvan. Kiitos kaikille, jotka ovat tehneet parhaansa viikon mittaisen Elenan etsinnän aikana.”

"Phuketissa vierailee päivittäin enemmän turisteja. Suurin osa heistä pitää rannoista ja uimisesta. Tällaisia ​​tappioita on mahdollisuus saada lisää varsinkin monsuunikauden aikana”, Pipat lisäsi.

"Ehdotan Thaimaan pääministerille meriturvallisuuden parantamista matkailijoiden hoitamiseksi, kuten lisää pelastusvarusteita ja hengenpelastajaa", Pipat sanoi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.