PÄIVITYS: Phuketin Bypass Roadin hylätyn rakennuksen purkutyöt alkavat huomenna

Phuket -

Aiemmat tarinamme:

Toinen Phuketin päätiellä oleva maanvyörymä on tukkinut koko kaistan Rassadassa Mueang Phuketissa, mikä on aiheuttanut liikennekaaosin.

Osa ohitustiestä, joka on yksi Phuketin useista pääteistä, on edelleen suljettuna, koska pelätään lisää maanvyörymiä hylätyn rakennuksen alle pohjoiseen suuntautuvalla kaistalla.

30 vuotta vanha hylätty rakennus suurella ohitustiellä Rassadan osa-alueella, Mueang Phuketissa, aiotaan purkaa.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew tänään (27. lokakuutath) tarkastanut hylätyn rakennuksen purkutyön tekevän urakoitsijan kanssa.

Kuvernööri Narong kertoi Phuket Expressille: "Tie on nyt suljettu liikenteeltä. Purkutyöt aloitetaan huomenna (28th) ja sen odotetaan valmistuvan 15 päivän kuluessa. Sen jälkeen tie on valmis avattavaksi tienkäyttäjille. Sopimus on vahvistanut, että purkamisen aikana ei putoa rakenteita.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.