Varkaat varastivat kahdesta lähikaupasta Wichitissä yhden yön aikana, molemmat pidätettiin myöhemmin

Wichit –

Varkaat varastivat kahdesta lähikaupasta Wichitissä yhden yön aikana.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (25th) kello 10 heille ilmoitettiin, että kaksi epäiltyä varasti Wichitissä sijaitsevasta lähikaupasta.

Sen jälkeen kello 11 heille ilmoitettiin uudelleen, että kaksi epäiltyä oli varastanut toisesta Wichitissä sijaitsevasta lähikaupasta. Tällä kertaa yksi epäillyistä herra Tananuwat, 00, jäi henkilökunnan kiinni, kun taas toinen epäilty kiipesi moottoripyörällä. Tananuwa testitulos oli positiivinen huumeille ja myönsi käyttäneensä kiteistä metamfetamiinia.

Eilen (26th) Wichitin poliisi pidätti toisen epäillyn Mr. Chitnupongin, 30. Häneltä takavarikoitiin kaksi metamfetamiinipilleriä ja 0.34 grammaa metamfetamiinia. Hän myönsi käyttäneensä kahdeksaa metamfetamiinipilleriä ennen kuin varasti kahdesta lähikaupasta.

Molempia syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta ja varkaudesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.