Merikilpikonna pelastettiin sen jälkeen, kun se löydettiin jumissa Phuketin rannalta

Phuket -

Merikilpikonna on pelastettu sen jälkeen, kun se löydettiin jumiin Phuketin rannalta.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö ilmoitti tällä viikolla, että heille ilmoitettiin elävän merikilpikonnan löytymisestä Rawain edustalla sijaitsevalta Racha Noin saarelta Banana Beachiltä.

Merikilpikonna ei päässyt alas meriveteen. Se vietiin takaisin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin Cape Panwaan Wichitiin.

Merikilpikonna on 67 senttimetriä pitkä ja 68 senttimetriä leveä. Se painaa 28.5 kiloa. Kilpikonna oli heikko ja loukkaantunut, sillä ei ollut vasenta etu- ja vasenta takaräpylä. Kilpikonna kärsi myös suolistotukosta. Sitä käsitellään nyt merikeskuksessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.