Alue 8 Phuketissa sijaitseva poliisi takavarikoi 260 asetta 15 päivässä

Phuket -

Phuketin alueen 8 poliisi on takavarikoinut 260 asetta 15 päivässä.

Alue 8:n komentaja kenraaliluutnantti Surapong Thanomjit kertoi Phuket Expressille hyökkäyksestä aiemmin tällä viikolla (25. lokakuuta).th). Lokakuun 10 päivästä alkaenth lokakuun 24th eli yhteensä 15 päivää he ovat takavarikoineet 260 asetta 1,702 luodilla 363 tapauksesta.

”Ampuma-aseet ovat olleet osallisena monissa rikoksissa, jotka ovat johtaneet omaisuuden ja ihmishenkien menetykseen. Jatkamme näiden tuliaseiden torjuntaa rikosten ehkäisemiseksi. Kohdeemme ovat olleet mukana myös näiden laittomien ampuma-aseiden myymisessä verkkokanavien kautta”, kenraaliluutnantti Surapong lisäsi.

Phuket Express huomautti, että alueen 8 poliisi kattaa seitsemän maakuntaa ylemmän eteläisen alueen mukaan lukien Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.