Moottoripyörien sallittiin kulkea vaurioituneen Patong Hill Roadin ohi

Patong-

Moottoripyörät saavat nyt kulkea osittain romahtaneella Patong Hill Roadilla.

Patongin liikennepoliisi kertoi Phuket Expressille eilen (26. lokakuuta): "Klo 6 Phuketin kuvernööri Narong Woonciew on käskenyt avata Patong Hillin (Phra Baramee Road Road No. 00) -alueen moottoripyörille vasta Department of Highwayn jälkeen. on vahvistanut, että moottoripyörät voivat kulkea turvallisesti alueen läpi. Tie on avoinna moottoripyörille 4029 tuntia vuorokaudessa.”

Aiemmat tarinamme:

Phuketissa Patong Hillille johtava tie on alkanut sortua maanvyörymän jälkeen.

Phuketin Kathusta Patong-kukkulalle johtava tie suljetaan nyt väliaikaisesti sen jälkeen, kun se on alkanut sortua maanvyörymästä

Jalankulkuaikoja osissa sortuneen Patong Hillin osissa pidennetään nyt kello 7–00.

Monet opiskelijat kävelivät alas Patong Hilliltä kouluihin ensimmäisenä koulupäivänä, kun koulu avattiin uudelleen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.