Ulkomaalainen mies pelastettiin kamppailtuaan sukeltaessaan Phuketista

Phuket -

Tuntematon ulkomaalainen mies on pelastettu kärsittyään dekompressiotaudista sukeltaessaan lähellä saarta Chalongissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapauksesta eilen (26th). Ulkomaalainen mies oli veneessä lähellä Ti-saarta, Racha-saaren itäpuolella.

Pelastuslaitokset menivät veneeseen auttamaan 53-vuotiasta ulkomaalaista miestä, joka on sukelluskouluttaja. Hän kertoi pelastushenkilöstölle, että hän oli juuri toipunut ja aloittanut uudelleen sukelluksen saatuaan sydänleikkauksen. Hänet vietiin takaisin Chalongiin ja suuntasi läheiseen sairaalaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.