Toinen paikallinen tie Kathusta Patong Hillille kunnostettava

Kathu -

Toinen paikallinen reitti Kathusta Patong Hilliin kunnostetaan moottoripyöräilijöille.

Aiemmat tarinamme:

Phuketissa Patong Hillille johtava tie on alkanut sortua maanvyörymän jälkeen.

Phuketin Kathusta Patong-kukkulalle johtava tie suljetaan nyt väliaikaisesti sen jälkeen, kun se on alkanut sortua maanvyörymästä.

Paikallisen tien oikotie Chalongista Patongiin kunnostetaan tienkäyttäjiä varten.

Kathun viranomaiset tutkivat toista luonnollista reittiä Kathusta Patongiin.

Nyt päivitykseen:

Kathun piirin päällikkö Siwat Rawangkun kertoi Phuket Expressille: "Aiomme kunnostaa paikallisen tien lähellä Bang Thongin pappien taloa Kathussa Tiger God -pyhäkkölle Patong Hillillä."

”Etäisyys on noin kaksi kilometriä. Kunnostus kestää kaksi päivää ennen kuin tie on valmis käytettäväksi moottoripyörillä”, Siwat lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.