Epäilty paennut ryöstettyään lähikauppaan Thalangissa

Thalang –

Poliisi etsii epäiltyä, joka ryösti lähikaupan veitsikärjessä Thalangissa.

Thalangin poliisi kertoo, että heille ilmoitettiin tapauksesta varhain tänä aamuna kello 3 (00. lokakuuta) lähikauppaan Baan Parassa, Pa Klokin osapiirissä.

He saapuivat paikalle löytääkseen järkyttyneen työntekijän, joka tunnistettiin vain neiti Jiranuchiksi. Hän kertoi poliisille, että kauppaan tuli epäilty miespuolinen kypärä yllään. Hän uhkaili häntä veitsellä ennen kuin kiipesi 4,200 XNUMX bahtilla.

Poliisi tarkasti liikkeessä CCTV-kuvat, kun he etsivät epäiltyä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.