Opiskelijat kävelevät alas Patong Hilliltä koulujen uudelleen avaamisen ensimmäisenä päivänä

Patong -

Monet opiskelijat kävelivät alas Patong Hilliltä kouluihin ensimmäisenä koulupäivänä, kun koulu avattiin uudelleen.

Aiemmat tarinamme:

Phuketissa Patong Hillille johtava tie on alkanut sortua maanvyörymän jälkeen.

Phuketin Kathusta Patong-kukkulalle johtava tie suljetaan nyt väliaikaisesti sen jälkeen, kun se on alkanut sortua maanvyörymästä.

Jalankulkuaikoja osissa sortuneen Patong Hillin osissa pidennetään nyt kello 7–00.

Nyt päivitykseen:

Tänä aamuna (25th) monet opiskelijat kävelivät alas Patong Hilliltä suuntautuen kouluihin. Jotkut heistä kantoivat suuria koululaukkuja. Samaan aikaan jotkut vanhemmat kantoivat lapsiaan, jotka ovat vielä liian pieniä kävelemään kukkulalla.

Paikalliset viranomaiset ovat auttaneet mäen yli kävelleitä ihmisiä ilmaisella kuljetuksella molemmissa päissä. Samaan aikaan paljon moottoripyöriä on pysäköity molempiin päihin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.