Poliisi etsii Trangin SWAT-virkailijaa, jonka väitetään tappaneen ja loukkaantuneen baarin asiakkaita Trangin yökerhossa tiistaina

Trang -

Viranomaiset etsivät Trangin SWAT:n poliisia sen jälkeen, kun hän ampui ja tappoi baariasiakkaan samalla kun hän loukkasi kahta muuta asiakasta humalassa riidan aikana uhrin kanssa viihdepaikalla Mueangin alueella Trangissa varhain tiistaina 25. lokakuuta.

Mueang Trangin poliisiaseman viranomaiset ja vapaaehtoiset pelastustyöntekijät saapuivat paikalle noin kello 1. saatuaan ilmoituksen ammuskelusta, joka johti kuolemaan ja loukkaantumiseen.

Saapuessaan vainajan ruumis, joka myöhemmin tunnistettiin Jitakorn Kongchaniksi, löydettiin lattialta. Ensitarkastuksen mukaan 32-vuotiasta uhria ammuttiin yhdeksän kertaa päähän, olkapäähän ja käsivarteen.

Yksi loukkaantuneista oli Jitakornin ystävä nimeltä Ekaphot Phetrat, 34, jota ammuttiin lonkkaan ja nilkkaan, kun taas toinen loukkaantunut oli satunnainen baariasiakas. Heidät kuljetettiin paikalliseen sairaalaan hoitoon.

Tutkinta paljasti, että poliisikersantti Chutipon Nakkaew, joka tunnettiin myös nimellä "kersantti Bird", saapui paikalle kollegansa kanssa. Tarjoilijan mukaan molemmat näyttivät jo humalaisilta ja ilmeisesti joivat jostain muualta ennen sisääntuloaan.

Kersantti Bird potkaisi tuolia ja loukkasi viereisessä pöydässä istuvaa uhria. Vihainen Jitakorn työnsi sitten kersantti Birdin kättä raivoissaan.

Sitten, kun uhri käveli toiseen kerrokseen, SWAT-poliisi otti kuulemma aseensa ja uhkasi Jitakornia tämän selästä ennen kuin aloitti ampumisen välittömästi. Ekaphot nousi sitten pöydästä yrittääkseen pelastaa ystävänsä ennen kuin tämä loukkaantui.

Kersantti Bird oli onnistunut pakenemaan tapahtuman jälkeen. Noin 50 poliisia lähetettiin etsimään väitettyä ampujaa oikeuskäsittelyä varten.

Kuva: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.