Kahdeksantoista uhkapeluria pidätettiin Thalangin hyökkäyksessä

Thalang –

Kahdeksantoista pelaajaa on pidätetty Thalangissa tehdyn uhkapelien jälkeen.

Ryhmä Thalangin virkamiehiä teki eilen (24. lokakuuta) ratsian rahapelipesään talossa Thep Kasattrin osa-alueella. Kahdeksantoista uhkapeluria on pidätetty, joista kahdeksan miestä ja kymmenen naista pelasivat korttia.

Ratsia tapahtui sen jälkeen, kun viranomaiset olivat saaneet valituksia, että alueella oli laitonta uhkapelipiiriä.

Heidät vietiin Thalangin poliisiasemalle. Heitä syytetään laittomaan uhkapeliin osallistumisesta. Yksi heistä, joka on myös talon omistaja, joutuu lisäsyytteisiin laittoman uhkapelipesän toiminnasta.

Epäiltyjen nimiä ei julkistettu The Phuket Expressille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.