PÄIVITYS: Patong Hillin jalankulkijoiden kävelytunteja pidennetty

Patong, Phuket -

Jalankulkuaikoja osissa sortuneen Patong Hillin osissa pidennetään nyt kello 7–00.

Aiemmat tarinamme:

Phuketissa Patong Hillille johtava tie on alkanut sortua maanvyörymän jälkeen.

Phuketin Kathusta Patong-kukkulalle johtava tie suljetaan nyt väliaikaisesti sen jälkeen, kun se on alkanut sortua maanvyörymästä

Sunnuntaista (23.)rd), tie on edelleen suljettu kaikilta ajoneuvoilta ja saatavilla vain jalan. Patongin kunnan viranomaiset ovat järjestäneet kuljetuspalvelun Patong City -kyltiltä - Patongin paloasemalta klo 07 välisenä aikana. ja klo 00.

Nyt päivitykseen:

Patongin kunta ilmoitti tänään (24.), että alueen kävelytunteja jatketaan nyt vielä yhdellä tunnilla klo 9 asti. He ovat myös tarjonneet ilmaisen kuljetuksen molemmissa päissä vierailijoiden jättämiseksi ja noutamiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.