PÄIVITYS: Kadonneen venäläisen ystävät Phuketissa tarjoavat 10,000 XNUMX dollaria löytääkseen hänet

Phuket -

Kadonneen venäläisen naisen ystävät Phuketissa tarjoavat 10,000 XNUMX dollaria jokaiselle, jolla on tietoa ja joka auttaa löytämään hänet.

Aiemmat tarinamme:

53-vuotias naispuolinen venäläinen turisti on kadonnut hotellista Thalangin kaupunginosassa.

Kadonnut venäläinen nainen nähtiin viimeksi sen jälkeen, kun hän meni mereen Thangissa ja jätti vaatteensa ja kenkänsä rannalle.

Nyt päivitykseendate:

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew kertoi Phuket Expressille: "Tänään (24. lokakuuta) Venäjän kansalaisen Elenan, 53, etsintä on jatkunut neljäntenä päivänä. Noin 150 henkilöä hakutiimiin on yrittänyt etsiä kaikkialta mahdollista mahdollisimman nopeasti.

"Hakuryhmät kävelivät Nai Thong Beachillä, mukaan lukien lähellä oleva metsä. Samaan aikaan merietsinnät ovat jatkuneet myös veneillä ja vesiskoottereilla sekä helikopterilla. Haku on laajentunut laajemmille alueille." Kuvernööri lisäsi.

On raportoitu, että Elenan ystävät tarjoavat 10,000 XNUMX Yhdysvaltain dollaria jokaiselle, jolla on tietoja, jotka johtavat hänen löytämiseen. Asiasta kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä Phuketin alueen poliisilaitoksiin vinkeillä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.