PÄIVITYS: Phuketissa kadonnut venäläinen nainen nähtiin viimeksi mereen menemisen jälkeen

Phuket -

Kadonnut venäläinen nainen nähtiin viimeksi sen jälkeen, kun hän meni mereen Thangissa ja jätti vaatteensa ja kenkänsä rannalle.

Edellinen tarinamme:

53-vuotias naispuolinen venäläinen turisti on kadonnut hotellista Thalangin kaupunginosassa.

Nyt päivitykseen:

Klo 10 torstaina (00th) Elena lähti huoneesta läheiselle Nai Thon Beachille ystäviensä kanssa. Hän meni mereen yksin.

Klo 11 hänen ystävänsä palasivat huoneeseen puoleenpäivään asti, mutta neiti Elena ei ollut palannut. He soittivat hänelle, mutta hän ei vastannut. He tarkastivat hänen hotellihuoneensa ja huomasivat, että hän jätti puhelimensa huoneeseen.

Kello 4 he lähtivät etsimään häntä. He löysivät vain hänen pyyhkeensä ja kengänsä rannalta. He päättivät ottaa yhteyttä apuun.

Sakoon poliisi, Phuketin turistipoliisi ja muut käynnistivät eilisestä lähtien etsinnät sekä maalla että merellä. Toistaiseksi hänestä ei kuitenkaan ole merkkejä. Elenan kerrotaan kärsivän muistihäiriöistä.

Phuketin lainvalvontaviranomaiset salasivat ystävien nimet, eikä heillä ollut välitöntä vastausta siihen, miksi he eivät jääneet, kun Elena meni uimaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.