Ulkomaalainen kanootilla pelastettu taisteltuaan aaltoja vastaan ​​Thalangissa

Thalang –

Kanootilla matkustanut ulkomaalainen on pelastettu taisteltuaan aaltoja vastaan ​​lähellä rantaa Thalangissa.

Thalangin piiriviranomaiset raportoivat eilen (21. lokakuuta), että tuntematon ulkomaalainen mies meni mereen kanootilla Nai Thon Beachillä, johon oli asetettu punaisia ​​lippuja, jotka varoittavat pysyä poissa vedestä meren voimakkaiden aaltojen vuoksi.

Ulkomaalaista miestä lyötiin aalloilla ja hän osui joihinkin kiviin lähellä rantaa. Toinen ulkomaalainen mies näki tapahtuman ja auttoi pelastamaan hädässä olevan miehen. Kanootissa ollut ulkomaalainen mies pelastettiin takaisin rannalle, jossa hän loukkaantui vain lievästi. Sillä välin kanoottiratsastajaa auttanut ulkomaalainen sai monia naarmuja selkään.

Phuketin viranomaiset ovat jälleen pyytäneet turisteja ja asukkaita noudattamaan lippuja ja varoituksia rannoilla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.