53-vuotias venäläinen turisti kadonnut hotellistaan ​​Thalangissa, Phuketissa

Thalang, Phuket -

53-vuotias naispuolinen venäläinen turisti on kadonnut hotellista Thalangin kaupunginosassa.

Poliisi sai eilen (21. lokakuuta) ilmoituksen, että Elena Rusradchenko, 53, Venäjän kansalainen, jolla on tiedossa muistiongelmia, on kadonnut hotellista lähellä Nai Thon Beachia Sakoon osa-alueella torstai-illan (20. lokakuuta) jälkeen.th).

Sakoon poliisi, Phuketin turistipoliisi ja muut käynnistivät eilisestä lähtien etsinnät sekä maalla että merellä. Toistaiseksi hänestä ei kuitenkaan ole merkkejä.

Kaikki, jotka näkevät hänet tai joilla on tietoa, ottakaa yhteyttä numeroihin belOW:

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollemme The TPN National, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.