PÄIVITYS: Osa ohitustieltä Rassadassa on edelleen suljettu, koska pelättiin lisää maanvyörymiä

Rassada -

Osa ohitustiestä, joka on yksi Phuketin useista pääteistä, on edelleen suljettuna, koska pelätään lisää maanvyörymiä hylätyn rakennuksen alle pohjoiseen suuntautuvalla kaistalla.

Edellinen tarinamme:

Toinen Phuketin päätiellä oleva maanvyörymä on tukkinut koko kaistan Rassadassa Mueang Phuketissa, mikä on aiheuttanut liikennekaaosin.

Nyt päivitys:

Tänä aamuna (21st) Phuketin kuvernööri Narong Woonciew on tarkastanut ohikulkutien alueen pohtiakseen, kuinka riskialtista on mahdollisesti aiheuttaa lisää maanvyörymiä.

Phuketin kaupungin liikennepoliisi ilmoitti tänään (21. lokakuuta), että Phuketin kuvernööri on määrännyt väliaikaisesti Chalermprakiat Rama 9 Roadin (ohitie) Rasadan osa-alueella Mueang Phuketin alueella turvallisuuden vuoksi.

Suljetaan pohjoiseen suuntautuvalla kaistalla U-käännöksestä lähellä Sri Suchart Housing Estatea Outlet Mallin edessä olevaan U-käännökseen, joka on noin kilometri.

Samaan aikaan Phuketin kaupungista lähtevien autoilijoiden on käytettävä samaa kaistaa etelään suuntautuvalla kaistalla, kun autoilijat suuntaavat kaupunkiin yhden suunnan sijaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.