Phuketiin matkalla oleva kiertoajelubussi syttyi tuleen rengasräjähdyksen jälkeen Samut Songkramissa, 21 matkustajaa pakenee henkensä edestä

Samut Songkram –

Noin 21 matkustajaa pakeni henkensä edestä sen jälkeen, kun Ratchathani-Phuket-reitillä kulkevan kiertoajelubussin rengas räjähti Rama 2 -tiellä varhain perjantaiaamuna 21. lokakuuta, jolloin bussi syttyi tuleen.

Yi Sanin poliisiaseman virkamiehet ja palomiehet saapuivat paikalle Samut Songkramin maakunnan Amphawan alueella noin kello 4 aamulla saatuaan ilmoituksen räjähdystapahtumasta. Saapuessaan kymmeniä matkustajia nähtiin pakenevan ajoneuvosta, kun NGV-kaasusäiliö oli tulessa bussin alla.

Palomiehet käyttivät palon sammuttamiseen noin 45 minuuttia. Henkilövahinkoja ja kuolemantapauksia ei raportoitu.

Bussinkuljettaja Prasert Siripru, 59, kertoi viranomaisille, että hän ajoi onnettomuushetkellä Ubon Ratchathanista ja oli matkalla Phuketiin kuljettaen 21 matkustajaa. Suurin osa heistä nukkui. Ajon aikana kerrottiin, että oikea takarengas räjähti, joten hän parkkeerasi bussin välittömästi tien viereen ja tarkasti renkaan.

Tuli kuitenkin syttyi takapyörän ympärillä ja levisi nopeasti. Prasert käski sitten kiireesti kaikkia matkustajia kiirehtimään ulos bussista ennen kuin soittaa poliisille ja palomiehille. Palon syttymissyytä tutkitaan.

Kuva: Dailynews

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.