Chalongissa tulvan aikana kanavaan pudonnut kadonnut mies löydettiin kuolleena

Chalong -

Mies, jonka oli ilmoitettu kadonneen pudottuaan kanavaan tulvan aikana Chalongin osa-alueella Mueang Phuketissa, löydettiin.

Chalongin pormestari rouva Tanaphon Ongsantiparp kertoi Phuket Expressille: "Keskiviikkona (19. lokakuuta)th) meille ilmoitettiin, että tuntematon mies putosi vahingossa kanavaan katsoessaan Chalongin tulvavettä.'

"Hän heilutti apua. Paikalliset yrittivät auttaa häntä, mutta epäonnistuivat voimakkaiden virtausten vuoksi. Haku on aloitettu siitä lähtien tähän päivään asti (21. lokakuutast). Tänä iltapäivänä hänen ruumiinsa löydettiin hukkuneena Chalongin vesiportin läheltä. Hänet tunnistettiin myöhemmin 36-vuotiaaksi Burman kansalaiseksi. Pormestari totesi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.