PÄIVITYS: Purku määrättiin romahtaneelle asunnolle Rassadassa, Phuketissa

Rassada -

Rassadan Samkongissa sijaitsevaan romahtaneeseen asuntoon on määrätty purku.

Edellinen tarinamme:

32-huoneinen kerrostalo Samkongin alueella Rassadan kaupunginosassa Mueang Phuketin alueella romahti. Kuolemia tai vakavia loukkaantumisia ei raportoitu.

Nyt päivitys:

Rassadan pormestari Nakarin Yosangrat kertoi Phuket Expressille: "Olemme antaneet omistajalle laillisen asiakirjan asunnon purkamisesta. Normaalisti annamme 30 päivää. Rakennus on 100-prosenttisesti tuhoutunut, eikä sitä voida korjata."

Phuketin varakuvernööri Pichet Panapong kertoi Phuket Expressille: "Omistaja kertoi meille, että vettä valui alas mäeltä kovan sateen jälkeen useita päiviä ennen romahdusta."

On epäselvää, onko omistajalla vakuutus rakennukseen vai korvaako Phuket taloudellisesti omistajalle laillisen määräyksen rakennuksen purkamiseen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.