Kerrostalo romahti Samkongin alueella, Rassadassa, Phuketissa

Rassada, Mueang Phuket –

32-huoneinen kerrostalo Samkongin alueella Rassadan kaupunginosassa Mueang Phuketin alueella romahti. Kuolemia tai vakavia loukkaantumisia ei raportoitu.

Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen tapauksesta eilen illalla (23. lokakuuta) kello 25 nimettömässä vuokrahuonerakennuksessa, jossa on kaksi kerrosta ja 20 huonetta Soi Prayoon 32:ssa Yawarad Roadilla, Samkongin alueella Rassadan osa-alueella.

Pelastusryhmät saapuivat paikalle etsimään romahdettua rakennusta. Kuolemia ei raportoitu. Myöhemmin kerrottiin, että yksi tuntematon nainen loukkaantui lievästi.

Yksi vuokralaisista, joka pyysi olemaan nimeämättä, kertoi Phuket Expressille, että kerrostalo oli alkanut romahtaa eilisestä aamusta lähtien. Rakennuksesta löydettiin joitain merkittäviä halkeamia päiväsaikaan, ennen kuin rakennus romahti yöllä. Talonmies pyysi kaikkia huoneistoissa asuneita asukkaita evakuoimaan.

Rassadan viranomaiset ovat nyt estäneet alueen turvallisuussyistä. Kukaan ei saa mennä alueelle muutoin kuin luvalla.

Alla kuva ennen romahtamista:

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.