PÄIVITYS: Patongin tien korjaustyöt kestävät seitsemän päivää sateen lakkaamisen jälkeen, kertovat viranomaiset – VIDEO maanpinnasta

Patong, Phuket -

Patongin tie on käyttövalmis tilapäisten korjaustöiden jälkeen, jotka kestävät seitsemän päivää ja työt aloitetaan nykyisen sateen lakkaamisen jälkeen.

Aiemmat tarinamme:

Phuketissa Patong Hillille johtava tie on alkanut sortua maanvyörymän jälkeen.

Phuketin Kathusta Patong-kukkulalle johtava tie suljetaan nyt väliaikaisesti sen jälkeen, kun se on alkanut sortua maanvyörymästä

Phuketin poliisi kehottaa ihmisiä pysymään kotona ja välttämään matkaa Patongiin monien teiden ruuhkan vuoksi.

Nyt päivitys:

Phuket Highwayn johtaja Yutthana Pitak kertoi Phuket Expressille: "Patongin kukkulalla oleva maanvyörymä on noin 500 metrin päässä Patong Cityn mainostaulun ympärillä olevan ampumaradan läheisyydestä."

”Kathun Si Korin risteyksestä Suwan Khiri Wongin temppeliin Patongissa ulottuva tie on tukossa. Tien korjaustyöt voidaan aloittaa sateen lakkaamisen jälkeen. Väliaikainen tien korjaus kestää noin seitsemän päivää”, Yutthana selitti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.