Yksi henkilö loukkaantui kolmen talon törmäyksessä Thalangissa

Thalang –

Thalangissa yksi henkilö loukkaantui maanvyörymän seurauksena kolmeen taloon.

Thalangin piiripäällikkö Bancha Tanooin ilmoitti maanvyörymästä tänään (20. lokakuuta)th) Soi Pae Tong Keessä Sri Soonthornin alapiirissä.

Kaksi taloa vaurioitui maanvyörymän seurauksena. Näistä kahdesta talosta ei löytynyt henkilövahinkoja. Toinen talo kuitenkin tuhoutui täysin maanvyörymän seurauksena. Yksi loukkaantunut löydettiin tuhoutuneesta talosta ja vietiin paikalliseen sairaalaan.

Maanvyörymä on tukkinut myös paikallisen tien. Asukkailla on kuitenkin vielä toinen tie ulos kylästä. Viranomaiset ovat auttaneet paikallisia puhdistamaan hiekkaa ja maaperää myös alueelta estämään lisää maanvyörymiä.

Useita maanvyörymiä on raportoitu eri puolilla saarta.

Useita tunteja kestänyt rankkasade on aiheuttanut Maanvyörymiä Kamalassa, Patongissa ja Kathussa, mikä myös kaatoi sähköpylväitä.

Maanvyörymä Phuketin päätiellä on aiheuttanut huomattavia viivästyksiä liikenteessä.

Phuketin Kamalan asukkaat kärsivät edelleen äkillisistä tulvista, kun hiekka ja maa tunkeutuivat heidän koteihinsa.

Eräs papin talo Kathussa on kärsinyt äkillisistä tulvista ja maanvyörymistä, vaikka Phuketiin iski lisää sateita yön aikana, mikä vaikeuttaa ponnisteluja siivoamisesta viikonlopun tulvista, joita jotkut paikalliset asukkaat ovat kutsuneet pahimmaksi vuosikymmeniin.

Toinen Phuketin päätiellä oleva maanvyörymä on tukkinut koko kaistan Rassadassa Mueang Phuketissa, mikä on aiheuttanut liikennekaaosin.

Phuketin Kathusta Patong Hillille johtava tie on nyt väliaikaisesti suljettu, koska se alkoi romahtaa maanvyörymän seurauksena.

Kahdeksan ihmistä evakuoitiin yöllä maanvyörymästä Rang Hillillä Phuket Townissa.

Maanvyörymät päätiellä Kamalassa ovat aiheuttaneet liikennepäänsärkyä, koska sitä käytetään yhtenä kiertoreittinä Patongista.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.