Yhdeksän sähköpylväistä tukkivat pienen tien lähellä lentokenttää Thalangissa

Thalang, Phuket -

Thalangissa Phuketin kansainvälisen lentokentän lähellä on yhdeksän korkeajännitteistä sähköpylvästä pudonnut ja tukkinut pienen tien.

Tha Chatchain poliisi ilmoitti tänä aamuna (20. lokakuutath), että yhdeksän korkeajännitteistä sähköpylvästä on pudonnut pienelle tielle lentokentän lähellä Maikhaon kaupunginosassa.

Tie ei kuitenkaan vaikuta päätielle Thep Kasattri ja suurin osa liikenteestä. Sähköviraston työntekijät korjaavat sähköpylväitä, ja sähköt on katkaistu joillakin alueilla.

Sillä välin Chalongin osa-alueen Mueang Phuketin asukkaat ovat olleet sähkökatkoksia kahdeksan tunnin ajan, kun viisi korkeajännitteistä sähköpylvästä on kaatunut huonon sään vuoksi ja tienkäyttäjät kärsivät liikenneruuhkista.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.