Kahdeksan ihmistä evakuoitiin maanvyörymästä Rang Hillillä Phuket Townissa

Phuket Town -

Kahdeksan ihmistä evakuoitiin yöllä maanvyörymästä Rang Hillillä Phuket Townissa.

Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen tapauksesta puolenyön jälkeen (20th) majoituksessa Kor Sim Bee Roadilla Rang Hillillä Talad Nueassa Phuket Townissa.

Pelastusryhmät saapuivat paikalle etsimään maanpintaa Rang Hillin poikki. Kahdeksan ihmistä, mukaan lukien yksi iäkäs henkilö, evakuoitiin alueelta vaivoin.

Mueang Phuketin piiripäällikkö Suwit Suriyawong tarkasti alueen tänä aamuna ja lupasi palauttaa ja korjata vahingoittuneet kodit ja lähiympäristön (20. lokakuuta).

Useita maanvyörymiä on raportoitu eri puolilla saarta.

Useita tunteja kestänyt rankkasade on aiheuttanut Maanvyörymiä Kamalassa, Patongissa ja Kathussa, mikä myös kaatoi sähköpylväitä.

Maanvyörymä Phuketin päätiellä on aiheuttanut huomattavia viivästyksiä liikenteessä.

Phuketin Kamalan asukkaat kärsivät edelleen äkillisistä tulvista, kun hiekka ja maa tunkeutuivat heidän koteihinsa.

Eräs papin talo Kathussa on kärsinyt äkillisistä tulvista ja maanvyörymistä, vaikka Phuketiin iski lisää sateita yön aikana, mikä vaikeuttaa ponnisteluja siivoamisesta viikonlopun tulvista, joita jotkut paikalliset asukkaat ovat kutsuneet pahimmaksi vuosikymmeniin.

Toinen Phuketin päätiellä oleva maanvyörymä on tukkinut koko kaistan Rassadassa Mueang Phuketissa, mikä on aiheuttanut liikennekaaosin.

Phuketin Kathusta Patong Hillille johtava tie on nyt väliaikaisesti suljettu, koska se alkoi romahtaa maanvyörymän seurauksena.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.